Kiszámítható élmény a Dumaszínházban - Ezentúl te választhatod ki a legjobb ülőhelyet!

A Dumaszínház figyelembe véve az utóbbi időszak nézői visszajelzéseit, új helyfoglalási rendszert vezetett be. Ezentúl a vendégek maguk választhatják ki ülőhelyeiket és a helyárakat is differenciálták az elhelyezkedés és a láthatóság szerint.

Válaszd ki te, honnan a legélvezetesebb az előadás!

A Dumaszínház fontolóra vette a nézők visszajelzéseit és a jövőben igyekszik még komfortosabbá tenni műsorai megtekintését. Ennek érdekében júniustól új helyfoglalási rendszert vezet be, melynek köszönhetően a nézők maguk választhatják ki ülőhelyeiket online, a nézőtér térképének segítségével. A korábbi észrevételek abból adódtak, hogy bizonyos ülőhelyekről előnyösebb, másokról előnytelenebb volt végignézni a műsort. Bár a vacsoraszínház és a stand-up klubok sajátossága ez az ültetés – amin jelentősen változtatni nem lehet – a Dumaszínház bízik abban, hogy ha a nézők látják majd az elrendezést és maguk választanak helyet, a félreértések és az esetleges csalódás elkerülhető lesz.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...