Janklovics Péter apuka lett

Janklovics Péter a Dumaszínház apukáinak csapatát erősíti ezután – lassan három hete megérkezett kisfia, és ezzel együtt fel is borult egyébként sem túl rendezett napirendje.

Péter, mondhatjuk, hogy új főnök érkezett a családba?

Igen, igen. Nemrég jött világra az első gyermekünk – a kisfiunk, akinek születésénél én is végig ott voltam. Egy fantasztikus élménnyel, illetve egy új családtaggal gazdagodtunk.

Hogyan változott meg a napi rutinod?

Igazából elég kaotikus volt az éltem már a gyermekem jövetele előtt is. Most is ugyanaz van, mint eddig, szaladgálok egyik helyről a másikra, csak annyiban lett nehezítve a helyzet, hogy most már éjszaka nem alszom… Mondjuk eddig sem aludtam túl sokat, de az alvásidő újabban úgy oszlik el, hogy a megszokott öt-hat óra az inkább négy, és az is körülbelül húszperces megszakításokkal.

Majd egy hónapig szülési szabadságon voltál a baba érkezését megelőzően. Hogyan készültetek fel a kisfiatok érkezésére? Mi történt ezalatt az egy hónap alatt?

Én egy halogató típus vagyok… Röstellem, de így van. Ezalatt az egy hónap alatt kellett volna mindent megvenni, de nem így történt. Most is mindent az utolsó pillatanra hagytam. Mivel nem tudtuk még, hogy pontosan mikor érkezik a fiunk, a szabadság első három hete csodálatos semmittevéssel telt: filmet néztünk, későn keltem… és közben nem voltak meg a babacuccok. Aztán persze megvettük, de a mai napig nincs matrac a kiságyban, még így sem, hogy már pár hete itthon vannak. Amíg ez meg nem oldódik, mellettünk alszik egy babaöbölben.

Oldalak

Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!