Dombóvári István: Nem szoktam megbánni semmit

A megújult Duma Roastban ezúttal Majkát szedi ízekre a Dumaszínház csapata. Dombóvári Istvánnal többek között erről beszélgettünk, de mesélt arról is, miken dolgozik még és hogy milyen volt egy nagyszabású élő műsort vezetni.

Megújult a Duma Roast csapata. Ki az új vendégetek és mik az eddigi tapasztalataid?

Nagyon fontos számomra ez a műfaj, hiszen mi honosítottuk meg 2012-ben, az alapító tagok egyike vagyok. Az első Roast főszereplője Nagy Feró volt, amiből TV-műsor is készült. Őt követte Gangxsta Zolee, akivel másfél évig országjáró turnéztunk. Ennek most lett vége, és szintén készül majd belőle TV-műsor. Nemrég indult el az új Roast: két tag maradt, három cserélődött, és egy új sztárral, Majkával dolgozunk. Eddig csak egy Roast ment le, de folytatjuk, többek között a Dumafüredre is elvisszük.

Hogy választjátok ki a sztárvendéget?

Magyarországon az dívik, hogy mindenki be mer szólni a másiknak, de retteg attól, hogy esetleg neki szóljanak be. Ezért nem nagyon válogatunk, hanem gyakorlatilag azt választjuk, aki hajlandó eljönni. Elképesztően nehéz volt megtalálni annak idején Nagy Ferót erre a műsorra. Rengeteg embert megkerestünk: volt, aki kapásból nemet mondott, és volt, aki némi gondolkodás után. Ha valaki hajlandó rá, az már fél siker. Gangxsta nagyon jó alany volt, több mint hatvan előadást élt meg vele a Roast, dupla teltházakkal jártuk be az országot. Majkától ugyanezt reméljük. Bár a két ember teljesen különböző, máshogy is kell őket megfogni, de mindketten szerethető figurák.

Min dolgozol még a Roast mellett?

A fellépéseimen kívül az egyik legfontosabb, hogy áprilisban rögzítjük az önálló estemet, a 120021 grammot, ami ősszel a Comedy Centrálon lesz látható.

Nemrég egy élő TV-műsorban is kipróbáltad magad. Milyen volt a Hungary’s Got Talentet vezetni?

Nagyon szerettem ezt a kirándulást, amely valószínűleg egyszeri alkalom volt. Szokatlan volt elsőre az óriási stáb meg a tizenkét kamera. Ezeket először fejben kellett elhelyezni, el kellett sajátítani, hiszen nincs lehetőség próbálni, azonnal élesben megy. Szép utazás volt, karácsonnyal ért véget. Számottevő kritikát nem kaptam, amiből arra merek következtetni, hogy tetszett a nézőknek, nem fordultak el tőlem. Ezen kívül itt van még a Gyertek át szombat este! című műsor, ami szintén a szívem csücske, pedig csak véletlenül csöppentem bele. Egy celebgyűjtő verseny, de egész egyszerűen nem volt elég használható celeb, úgyhogy megkerestek engem is, és most már minden második adásban benne vagyok.

Az interjú folytatódik, klikk tovább!

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.