„Zsúfoltnak ígérkezik az előttünk álló időszak” - Interjú Csenki Attilával

A Tabuk nélkülben és a Dumaszínház estben lép színpad a Dumafüreden Csenki Attila, aki a pihenés mellett lakásátalakítást is tervez az idei nyáron.

Milyen programokat tervezel a nyári időszakra?

Zsúfoltan ígérkezik az előttünk álló időszak, talán túl zsúfoltnak is. Nyaralás és lakásátalakítás van tervbe véve a nyárra. Utóbbi úgy gondolom el fogja venni az idő jó részét, de igyekszem pihenni és minél több időt tölteni a lányommal és a fogadott lányommal is. Lesz persze jó pár fellépésem , de igyekszem kipihenni magam az őszi hajrá előtt.

Ha jól emlékszem már tavaly elkezdtétek a lakásátalakítást...

Igen, tavaly kisebb dolgokkal kezdtünk, a kéménnyel és hasonlókkal. Idén jönnek a nagyobb dolgok. Például több szoba lesz, ha elkészülünk.

Milyen fellépéseket tervezel a következő hónapokban?

Előre beterveztem a szabadságot, mert a lányommal kötött, hogy mikor lehetek együtt, de van pár felkérésem, megyek vidékre, fesztiválokra.

Milyen családi programokat terveztek?

Valószínűleg lemegyünk a lányokkal a tengerpartra, meglátogatjuk a nagyszülőket és minden bizonnyal belföldön is utazgatunk egy kicsit, aztán el is telik a nyár. Azért remélem, hogy lesz lehetőségünk pár alkalommal közös falmászásra is, mert ez az egyik kedvenc közös kikapcsolódásunk a lányommal.

Lapozz, az interjú még folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család tagjai nagyon szigorú szabályok szerint élik mindennapjaikat, olykor igazán aranyos részletekbe nyerhetünk bepillantást életükből.
Fashion&Beauty
Izgalmas tavaszi beauty újdonságok, amelyek különlegessé varázsolják a megjelenésedet.
Lifestyle
Az Ikrek ma nem tudja elkerülni a konfrontációt a munkahelyén. Napi horoszkóp!