Foci, töri, tank és a többiek - Most még többet kaphatsz Aranyosi Péter humorából

Nagy kedvenced Aranyosi Péter? Láttad a tévében a Négybetűs szavak című műsorának első részét? Fejből tudod már, hogy a humorista kedvencei többek között a foci, a töri és a tank? Sosem elég belőle?

Akkor jó hírünk van!

Akkor jó hírünk van, ugyanis március 1-én a Négybetűs szavakkal visszatér a borostás tanárember – a Négybetűs szavak 2., azaz a nagy sikerű előadás második része kerül tévéfelvételre a Belvárosi Színházban. Aranyosi Péter életének fontos és kevésbé fontos eseményeibe enged bepillantást a kíváncsi nézőknek, és tovább kalauzolja a négybetűs szavak világában. Ne gondold, hogy már mindent láttál! Számtalan új történet, szórakoztató anekdota kerül még elő. Természetesen az előadás első részéhez hasonlóan lépten-nyomon visszaköszönnek a négybetűs szavak az est folyamán.

Oldalak

Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.