Lifestyle

Kitörlődött a fájdalom és a szenvedés - Így repült el 3 hónap!

Közel három hónap telt el az első pillantástól a hangos, göndör gyermekkacajig. Kétségtelen, hogy ez az időszak volt életünk eddigi legkülönlegesebbje. És izgatottan várjuk a következő három hónapot, három évet és a legalább három évtizedet együtt…

Amikor az a kis gödröcskés arca az enyémhez ért, maga volt a mennyország. Megszűnt a világ körülöttem, úgy emlékszem vissza rá, mintha tényleg ő lett volna egy kör közepén egyedül valóságos, minden körülötte pedig illúzió. Amikor megláttam, a zöld szín uralta műtő hideg levegője hirtelen felforrósodott, és egy pillanat alatt kitörlődött az a sokórányi fájdalom és szenvedés, amelynek végül a műtőasztalon szakadt vége.

Nevetni kell, ennyi az egész

A huncut kis manófej a hetek alatt igazi kishölgy arccá alakult. A minap egy peluscserénél kitört az első kacagás is, mert anya olyan elképesztően furcsa hangokat tud hallatni. Lölő elhagyja a torokhangokat, miközben „igazi” beszédre vált, anya meg visszamegy csecsemőbe: puffog, brekeg, böböböböböbőőőzik és cuppog. Lölő meg nevet. Az első hangos nevetéssel egy napon életében először percekig rázta a kék és bordó macis csörgőt, majd dolga végeztével egyszerűen a feje tetejére dobta. Ez az a bizonyos csörgő egyébként, amivel a naaagy, már ovis unokatesó is kezdte. Olyan megható dolgok ezek! :)

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...