Lifestyle

Egy szuper hely, ahol cicák között kávézhatsz a macskák világnapján

Február 17-én, a macskák világnapján egy napra ismét megnyílik a Rex Alapítvány Jótékonysági Macskakávézója, ahol egy finom süti és kávé mellett kedves, bújós és játékos cicákkal ismerkedhetünk.

dr. Király Péter - állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz! Üdvözlünk blogunkban, az Állatszigeten! Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Légy a gazdim!

A rendezvény nem titkolt célja, hogy az alkalmi kávézásból és sütizésből életre szóló barátságok szülessenek, vagyis gazdára találjanak az alapítvány négylábú védencei. Tavaly 4 cicát és ráadásként egy kutyát fogadtak örökbe, akiről máig sem tudható, hogyan keveredett egy macskakávézóba. A kávézóban olyan cicák is gazdára találnak, akiknek valamilyen fogyatékosságuk miatt nem sok esélyük lenne. Így lett gazdis Tri cica is, aki egy igazi kis szeretetreméltó szőrgombóc, és persze igazi egyéniség. Apró testi fogyatékossága ellenére (egyik lába nem fejlődött ki teljesen) hamisítatlan túlélő, aki meglátva a vissza nem térő lehetőséget, a tavalyi kávézó sztárja lett: addig-addig bújt, nyávogott és játszott, míg végül teljesen belopta magát az egyik vendég szívébe.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Rex Alapítvány

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!