Lifestyle

Segítség, egy kiskutyát találtam az erdőben!

A Rex Kutyaotthon Alapítványhoz napi szinten érkeznek bejelentések talált állatokról. Van, amelyik házi kedvenc csak elkóborol, és a chipes azonosítás után gyorsan megtaláljuk a gazdáját. De sajnos az esetek többségében szándékosan dobják ki az állatokat. Ez történt TóbiÁSsal is. Tóbi története nem egyedi, ezért is szeretném megosztani veletek.

dr. Király Péter - állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz! Üdvözlünk blogunkban, az Állatszigeten! Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Kidobva az erdő mélyén

Néhány hónapja az egyik erdei út mellett egy doboz hevert, amely gyanúsan mocorgott. A dobozban hagyott kis lénynek legnagyobb szerencséjére néhány túrázó éppen Nordic walking edzésen vett részt. Egyikük már messziről látta, hogy a doboz nem üres: egy sebesült kiskutya kandikált ki belőle. A csapatnak nem volt szíve otthagyni a kis szőrcsomót, így megbeszélték, hogy felváltva viszik dobozostul tovább, és ahogy kiérnek az erdőből, azonnal eljuttatják egy orvoshoz. Gabriella vállalta, hogy keres a kölyöknek megfelelő ellátást. Gabi már ekkor elhatározta: ha meg tudja oldani a családban, hogy befogadják, akkor meg is teszik.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Rex Alapítvány

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.