Lifestyle

Különleges ajándékot kapott a 25 éves Rex Alapítvány

Negyed évszázadosak lettünk, ebből az alkalomból pedig az Állatszigetre kilátogató vendégek megleptek minket egy szó szerint hatalmas ajándékkal.

dr. Király Péter - állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz! Üdvözlünk blogunkban, az Állatszigeten! Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Egységben az erő

Az állatok világnapján egy különleges születésnapi ajándékot kapott a 25 éves Rex Alapítvány. Az Állatszigetre kilátogató vendégek egy óriási tappancsot formáltak nekünk. Cica vagy kutya tappancs? Rátok bízzuk!

Lapozz, nézd meg a tappancsról készült videót a következő oldalon!

Fotó: Rex Alapítvány

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Igazából már lengedezett a levegőben, hogy nem működik minden megfelelően Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge között, a szakításuk bejelentése azonban mégis meglepett mindenkit.
Lifestyle
A Bak akár napokon belül meglelheti az új kedvesét. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
A fogamzásgátló tabletták a terhességmegelőzés egyik legnépszerűbb formái Magyarországon is az óvszer mellett. Most megmutatjuk, mi történik, ha elfelejtetted bevenni az adagodat.