Lifestyle

Állatbarátok figyelem: megnyílik az Állatsziget!

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz!

dr. Király Péter - állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor jó helyen jársz! Üdvözlünk blogunkban, az Állatszigeten! Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Üdvözöllek blogomon, az Állatszigeten!

dr. Király Péter vagyok, állatorvos, a Rex Állatsziget alapítója, és örömmel mutatom be nektek új blogunkat, az Állatszigetet. Rendszeres állatszigeti barangolásainkon betekintést nyerhetsz az állatvédelem és az állatorvoslás mindennapjaiba, közben hasznos ismeretekkel gazdagodhatsz, sőt - ha akarod - akár állatokat is menthetsz! Állati klassz kalandokra hívunk. Ha készen állsz, tarts velünk!

Kezdésként összeszedtük a felelős állattartás 7 szabályát - tudod, melyek ezek? Lapozz, a következő oldalon kiderül!

Fotó: Rex Állatsziget

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.