Kit érdekel, hogy tényleg megcsalták-e? Andy Vajna nem buta, a döntései őt igazolják

Nézve a rosszindulatú cikkeket és primitív hozzászólásokat Andy Vajna és Palácsik Tímea kapcsolatáról, legfőképpen arról, hogy Palácsik állítólag megcsalta Vajnát a Balaton Soundon… Nos, nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Ami biztos, hogy az emberek rendkívül egysíkúan gondolkodnak. Mi lenne, ha ezt és még pár hasonló „esetet” egy kicsit jobban átgondolnánk?

Elsőként fontos megjegyezni, hogy Andy Vajna élőben egy sziporkázó humorú ember, akinek hihetetlen kisugárzása van. Ez az a valami, amit egyesek soha nem értenek meg, amit nem lehet pénzért venni, és amiért Sean Connery is vadítóan szexi pasinak tűnik, pedig a nagypapám lehetne. Ehhez még társul, hogy igényes férfi, tehát az elegancián és ápoltságon túl szellemileg is ad önmagára… Ha ezeken elgondolkodunk, akkor a kor, mint probléma (ha egyáltalán az) nagyon eltörpül a pozitív oldalak mellett.

Mi az idősebb férfiak dícsérete? Miért vonzóak? El fognak keseredni egyesek, hogy a dúsgazdagság önmagában nem elegendő. Nem egy hasonló anyagi lehetőségekkel megáldott férfit ismerek, akik egyedül tengetik a napjaik. Tehát itt sem lehet általánosítani, mert ugye ők sem önszántukból teszik, viszont néhány aranyásón kívül nem találja őket szimpatikusnak senki. Egyébként nagyon régen még Dobó Kata is nyilatkozott valami hasonlót, mint amit én is gondolok és teljesen egyetértek, ha belegondolok.

Egy idősebb férfi teljesen más szemmel látja a világot, jó esetben bölcsességgel. Ez a fajta nyugalom, amit árasztanak igenis vonzó, pláne olyanoknak, akiket így, vagy úgy köztudottan, vagy csendben, de megcibált az élet. Ám emelek még egy lapot: bármelyik olyan nőnek kellemes lehet a társaságuk, akik nyugalomra, biztonságra, esetleg néha vígaszra és tanácsra vágynak valaki olyantól, akit érdemes is meghallgatni.

(Nem azt mondom, hogy a fiatalabbak között nincs ilyen, de jelentősen kevesebb… Ez törvényszerű, hiszen kevesebb a tapasztalat, viszont a hév adott.) Meglepően hathat, de az élettapasztalat néha sokkal nagyobb kincs, mint bármely ékszer. Az ilyen férfiak nehezebben borulnak ki, és képesek akkor is megnyugtatni az embert, ha épp a világot látja összeomlani.

Komplexus lenne a nő részéről? Talán igen, talán nem. Viszont ősi ösztön, hogy a nő a biztonság, a stabilitás felé húz, a védelmező felé. Sőt, csak az újabb korokban divat, hogy férfi és nő között ne legyen nagy korkülönbség. A nagyszüleim között egyik oldalon 14, a másik oldalon 17 év különbség van/volt… Van, amelyik működött, van amelyik kapcsolat nem. Nem ettől függ, viszont látványos, ahogyan a férfiak lenyugszanak, és felveszik igazi szerepüket, amit már jóval korábban kellene.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Egyébként igen, sanszos, hogy egy idősebb férfi, na, mondjuk nem mindenki Andy Vajna szintjén, de stabilabb anyagi háttérrel rendelkezik, mint fiatalabb társai. Ha nem ostoba a csóka, és volt ambíciója, akkor biztosan felépített már valamit 40-50 éves korára. Az persze más dolog, hogy ezt mennyire használja ki valaki, vagy mennyire osztja meg az úr a kedvesével, de rengeteg nő él háztartásbeliként, akiket megbecsült családanyáknak tartanak.

Miért is kellene pálcát törni? Amennyiben ez mindkét félnek megfelel, hát legyen! Hiszen bármilyen fájdalmas is lehet egyeseknek, de Palácsik Tímea életében csupán a „Damu-ügy” és annak hordalékai okozhatnak némi kételyt. A lányt sosem kellett félteni, viszont egyértelműen vágyott a biztonságra még Damu Roland mellett is. Summa: ez a része legyen az ő dolguk, hiszen Dobó Katát is céltáblára tűzték, amikor Vajnával élt.

Személy szerint csak egyszer találkoztam Andy Vajnával egy rövid beszélgetés erejéig, de a fent említettek igazak rá. Van stílusa, művelt, humoros, erős férfi… Nem mai gyártmány, de azonnal elfelejted, ha a közelében vagy. Energikus, megával ragadó egyéniség amellett, hogy bizonyosan kíméletlen üzletember.

VISZONT: ha, ahogy ő is állítja, szerelmes, azt kutya kötelessége mindenkinek tiszteletben tartania, és igenis elképzelhető, hogy viszont is szeretik. Hja, vagy erről nem lehetne ilyen pikírt stílusban írni, mint ahogy a sok firkász teszi? Uh, bocsi… Jogos, akkor el kellene menni dolgozni, nem pedig mások életében turkálni. (Egyébként minősíthetetlen stílust engednek meg maguknak ezek a senkiházi celebhajcsárok.)

Vajna nem buta, döntései őt igazolják, és nézzenek magukba a férfiak is: tök mindegy, hány éves vagy, de ha egy számodra gyönyörű nővel élhetsz, akivel jól érzed magad, akkor megteszed… Nem öcsikém, ne hitegesd magad, megteszed… Miért? Mert mindenkinek jár az, hogy megélje a vágyait, a boldogságot, még akkor is, ha ezért elítélik őt és a párját is.

Csak itt nem anyád hinti neked az igét, hogy „nem hozzád való”, hanem a média „szakbarbárkodik”. És ahogyan az anyáknak nem mindig van igazuk, úgy az „újságírók” alsó rétegét képviselőknek sem lehet mindig igazuk. Emellett a nevüket elhallgató források, amik vagy létezők, vagy nem mindig furcsák… Ha mondasz valamit, vállald, vagy kussolj. Sosem értettem ennek a lényegét...

Emellett őszintén alátámaszthatom, hogy a kor teljesen mindegy. Nekem is volt olyan ember a környezetemben, aki korban nem feltétlenül passzolt volna hozzám, mégis megrengette a lelkem. Nem történt köztünk semmi, mégis kellemes élmény marad a személyisége, a viselkedése, az érthetősége, ami egyeseknek logikátlan, nem logikus volt. Minden beszélgetés, vagy telefon után kellemes, mosolygós nyugalom szállt rám, ami ritka. Miért ne indíthatta volna ez másoknál is a dolgot, ami aztán sokkal nagyobbá fejlődött? Én simán el tudom képzelni. (Bár ez lehet, hogy a jó fantáziámból fakad csupán? :) )

Részemről érdekesnek találom a kapcsolatot, és igenis figyelemre érdemesnek! Szorítok, hogy sikerüljön nekik, mert egyrészt megérdemli minden ember a boldogságot… Másrészt jó lenne látni, ahogy egyesek öngyulladással égnek el! :) Viszont egy tuti: csak ők tudják mi lesz :)

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...