Sárgadinnye krémleves

Pikáns sárgadinnye leves

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 5. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Sárgadinnye krémleves

Hozzávalók:

50 dkg Sárgadinnye
1 db Lime leve és héja
4 ek Méz
1 kk Reszelt gyömbér
165 ml Kókusztej (78%-os)
4 szelet Prosciutto

Elkészítés:

  1. Beletesszük a felkockázott sárgadinnyét egy turmixgépbe, a lime levét és reszelt héját, a mézet, a kókusztejet, és a reszelt gyömbért.
  2. Összeturmixoljuk majd 1 órára berakjuk a hűtőbe
  3. A Prosciuttokat ropogósra sütjük és rátépkedjük a levesre, így tálaljuk.
Fotók: Komáromi Annamária

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!