Recept

Sárgadinnye krémleves

Pikáns sárgadinnye leves

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 5. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Sárgadinnye krémleves

Hozzávalók:

50 dkg Sárgadinnye
1 db Lime leve és héja
4 ek Méz
1 kk Reszelt gyömbér
165 ml Kókusztej (78%-os)
4 szelet Prosciutto

Elkészítés:

  1. Beletesszük a felkockázott sárgadinnyét egy turmixgépbe, a lime levét és reszelt héját, a mézet, a kókusztejet, és a reszelt gyömbért.
  2. Összeturmixoljuk majd 1 órára berakjuk a hűtőbe
  3. A Prosciuttokat ropogósra sütjük és rátépkedjük a levesre, így tálaljuk.
Fotók: Komáromi Annamária

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.