Dr. Vághy Beatrix - neurológus főorvos és homeopátiás szakorvos

Szakmai pályafutásom

Orvos dinasztia tagja vagyok: kézsebész, háziorvos, radiológus, gyerekorvos is van a családban, én is utóbbinak készültem. Az egyetem alatt, gyermekgyógyászat gyakorlaton egy gyermek neurológussal dolgoztam együtt, neki köszönhetem a pálfordulást. 1997-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, dolgoztam a Fejér Megyei Szent György Kórház Neurológiai osztályán, a Jahn Ferenc Dél-pesti kórházban, 2011 óta pedig a Honvédkórház idegsebészetén vagyok főállású neurológus.

Miben segíthetek?

A kórházban igyekszem a betegeket magas színvonalon ellátni, de mióta magánrendelőben is dolgozom, a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben, be kell látnom, hogy itt a páciensekre jutó több idő, a nyugodt, kulturált körülmények, hatékonyabb munkavégzést biztosítanak. Fontosnak tartom az alternatív megoldásokat is az orvoslásban: foglalkoztam hagyományos kínai orvoslással és a Pécsi Egyetem Komplementer Medicina tanszéken Akupunktúra és kapcsolt technikák nevű akkreditált képzésén szereztem képesítést. Úgy gondolom, minél sokoldalúbb az orvos tapasztalata, annál többféleképpen tud a betegen segíteni, ezért a homeopátiát is megtanultam.

A gyógyításban azonban nálam mindig a hagyományos orvoslás áll az első helyen, és ha ez eredménytelen, akkor kínálom fel a komplementer gyógyászatban rejlő lehetőségeket.

Itt tudsz tanácsot kérni

BUDAPESTI MOZGÁSSZERVI MAGÁNRENDELŐ

Cím: 1133, Budapest Pannónia u. 70.

Telefon: +36-70-425-8591

E-mail: info@bmm.hu

Weboldal: bmm.hu vagy drvaghybeatrix.bmm.hu

Eddig megjelent cikkek

Görcsölnek az ujjaim, mi lehet az oka?
Egészség
Az ujjak görcsös összehúzódása, fájdalma sajnos nem ritka probléma napjainkban. A kiváltó okok is igen sokrétűek...
Egy betegség, ami zsibbadásérzéssel indul, és intenzív osztályra is kerülhetsz miatta
Egészség
Általában valamilyen gyomor- vagy felső légúti vírusos fertőzés után pár héttel alakul ki a Guillain-Barre-szindrómának...
Súlyos betegségre is utalhat a szédülés - Ezeket a tüneteket figyeld
Egészség
A szédülés, és az ezzel járó egyensúlyzavar legnagyobb veszélye, hogy fokozza az elesés és a balesetek kockázatát, így...