Mégis visszaszívhatja a szakítást Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge?

Igazából már lengedezett a levegőben, hogy nem működik minden megfelelően Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge között, a szakításuk bejelentése azonban mégis meglepett mindenkit.

Már az esküvőjükre készültek, majd jött a fájdalmas búcsú

Varga Miklós, vagy ahogyan az ország ismeri Joe, az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként vált országosan ismertté. Végül a sorozatnak köszönhette azt is, hogy sikeresen megismerkedett a párjával, Hrovatin Csengével.

Sokáig csak ismerősi szinten tartották a kapcsolatot, de valami mégis fellángolt közöttük. A fellángolásból végül őrült nagy szerelem lett, és januárban még azzal dicsekedtek, hogy össze fognak idén házasodni.

Mi történhetett, és van-e esély a békülésre, az a galériánkból kiderül!

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge alaposan elterveztek mindent az esküvőjükkel kapcsolatban, de már lengedeztek pletykák arról, hogy nem igazán találják a közös hangot.
Kattints a további képekért!

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge még nem olyan rég az esküvőt tervezgették. Tényleg valami probléma lehet a kapcsolatukban?

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.