Utazás

Havazás Magyarországon: nem akartak hinni a szemüknek a kirándulók, visszatért a téli álomvilág - Fotók

Az áprilisban szokatlannak számító jelenségről megannyi lebilincselő felvétel készült.

Áprilisi tél

Hiába közeledik öles léptekkel a május, az elmúlt időszakban - a markáns hideghullám miatt - joggal támadhatott olyan érzésünk, mintha visszazuhantunk volna a nyirkos-csípős februárba. Egy ilyen periódusban pedig szokatlan meteorológiai jelenségek is előfordulhatnak, melyek a gyanútlan bámészkodókat is ámulatba ejtik. Az Időkép most meglepő fejleményről adott hírt: vasárnap újra fehérbe borult Magyarország legmagasabb pontja, és a hó azóta sem olvadt el. Egyedül a kirándulók olvadoznak, méghozzá a meseszép látvány miatt.

Az Időkép azt írja, vasárnap, az esti órákban alakult ki téli álomvilág a Kékesen.
Kattints a további képekért!

A profi hegymászókat és a kalandvágyó turistákat egyaránt mágnesként vonzza a Föld legmagasabb pontja, a 8848 méter magas Csomolungma, más néven Mount Everest.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Dwayne Johnson felesége, a 39 éves Lauren Hashian nemcsak gyönyörű, de végtelenül türelmes asszony is, hiszen képes volt kivárni, amíg híres férje rászánta magát arra, hogy feltegye neki a nagy...
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...