Sztárok

Bodrogi Gyula: "A Jóisten a színpadról fog magához szólítani"

A hamarosan 90. születésnapját ünneplő színészlegendát márciusban érte munkahelyi baleset: a Nemzeti Színház lépcsőjén, a színészbejárónál esett el. Bár kiderült, hogy a karjában elrepedt egy csont, Bodrogi töretlenül dolgozott tovább.

Elrepedt egy csont a karjában

Márciusban kisebb balesetet szenvedett a legendás magyar színművész, a 89 esztendős Bodrogi Gyula. A Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas híresség a Nemzeti Színház lépcsőjén, a színészbejárónál esett el. Bodrogi zuhanás közben a bal karjával próbálta tompítani az esést, ám ez nem bizonyult szerencsés döntésnek. Az orvos ugyanis megállapította, hogy elrepedt egy csont a neves színész karjában. Bodrogi nem fogta fel tragikusan a helyzetet: felkötött karral is tovább dolgozott. Most pedig a Borsnak árulta el, hogy érzi magát a balesete óta.

Bodrogi elmondta: a kötés szerdán kerül le róla, helyette pedig egy könnyebb kötést tesznek fel. „A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni” - tette hozzá a Nemzet Színésze.
Kattints a további képekért!

Alföldi számos emlékezetes színdarabbal együtt játszott a Nemzet Színészével, aki március végén, nyolcvanöt esztendős korában hunyt el.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.