Sztárok

Hihetetlen, mit örökölt Katalin hercegnétől György: ezt a titkot senki sem tudta a kis trónörökösről

György herceg sok tekintetben édesapjára, Vilmosra ütött, azonban vannak olyan tulajdonságai, készségei, illetve szokásai, melyeket egyértelműen édesanyjától, Katalintól örökölt – egy ezek közül pedig igencsak különleges.

Szüleit is lenyűgözi vele

Bár jelenleg a rákbeteg Katalin élete legnehezebb időszakát éli, sok erőt nyújt számára az, hogy szeretett férje, a leendő brit király, Vilmos töretlenül vele van, s mindenben támogatja – gyógyulása azonban semmiképpen sem lenne sikeres, ha nem tudhatná maga mellett három gyermekét, Györgyöt, Saroltát és Lajost. Köztudott, hogy a házaspár nagyon szoros, valamint kiegyensúlyozott kapcsolatot ápol fiaival és egy szem lányával, akik közül a legidősebb testvér idén nyáron már a 11 születésnapját fogja ünnepelni. A lassan kiskamaszkorba lépő György tehetséges sportoló, emellett az iskolában is remekül teljesít, arra pedig már most felkészítik, hogy jó diplomáciai készéggel rendelkezzen, mivel a távoli jövőben egy nap majd ő veszi át a trónt. Van azonban egy titkos tulajdonsága, amit valójában egyedül az édesanyjának köszönhet; részletek a galériában!

Mint ismert, Katalin hercegné sok területen jeleskedik: rengeteg sportág áll közel a szívéhez, csodásan zongorázik, imádja a fotózást, nem utolsó sorban pedig még a divathoz is kiválóan ért.
Kattints a további képekért!

Vilmos walesi herceg felesége a közelmúltban tudatta a publikummal, hogy rákos elváltozást találtak a szervezetében. Mint utóbb kiderült, Katalin nem önszántából vállalkozott a drámai bejelentésre.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Tévedés, hogy a nagyívű romantikus filmeken, a szívbemarkoló melodrámákon csupán a női nézők képesek elérzékenyülni. Most következő összeállításunkban olyan kultklasszikusokat veszünk górcső alá,...
Home&Design
Felfrissítenéd az otthonodat, de nincs most kereted nagyobb beruházásra? Van egy jó tippünk, ami egy forintodba sem kerül.
Lifestyle
Ismerd fel az online üzletek pszichológiai trükkjeit, hogy legközelebb gond nélkül kivédhesd őket.