Lifestyle

3 milliós számlát kapott a lány a kórháztól: nem hiszed el, miért - Videó

Pusztul az internet a lány történetén: ha minden nézője csak egy forintot küldene neki, játszva fizethetné ezt az összeget.

Kínok

Pokoli fájdalmakra ébredt március elején a 24 éves amerikai lány, fel sem tudott állni. "Szó szerint át kellett kúsznom a hálószobánk padlóján, hogy felébreszthessem a férjemet, és rávegyem, hogy vigyen be az A&E-be" - mesélte Cinthanie McAllister, a kórházban pedig már az ápolók vették ki a kocsiból, lépni sem tudott. Fájdalomcsillapítót nem fogadott el, de félt, hogy perforált a vakbele - írja a TWN.hu. Az orvosok CT-vizsgálatra vitték, majd míg az eredményre vártak, a lány úgy érezte, vécére kell menni. Ami ott történt, arra ő sem számított.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha te is szereted begöndöríteni a hajad, valószínűleg rengetegféle módszert kipróbáltál már a hajsütővastól kezdve egészen a hőmentes formázó eszközökig. Néhány alapvető szabályt viszont mindenképpen...
Sztárok
Rengeteg szabály és előírás határozza meg a brit királyi család életét, de gondoltad volna, hogy vannak olyan ételek is, melyeket egyenesen tilos fogyasztaniuk?