Nem árt vigyázni a Temu webáruházzal, ami a magyar piacot is letarolta

A Temu olcsó, és meg fogjuk kapni, amit rendeltünk, de a módszereik néha erősen átlépik a határokat. Megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni!

Attól nem kell félned, hogy a kínai webshop kifogy valamilyen készletből

Nagyon erősen feljött a Temu Magyarországon, és ahogyan a Telex is megemlíti, elég hamar a második legtöbb vásárlójával rendelkező áruház lett. A cég anno még arra is pénzt adott ki, hogy az amerikai Super Bowl szünetében reklámozza magát, de ez a húzásuk szintén erősen bejött, mivel tengernyien töltötték le az applikációt.

Tényleg rengeteg dolgot megtalálunk rajta, és sok haszontalan dolgot tudunk rendelni, ha elszalad velünk a ló. Szóval megéri odafigyelni, hogy ne vásároljuk túl magunkat.

A Temu trükköket is bevet, hogy vásároljunk többet az oldalról. A galériánkban leleplezzük, hogy mik ezek, és mire érdemes figyelni!

A Temu azért tudott hirtelen nagy népszerűségre szert tenni, mert elképesztő mennyiségű pénzt szórnak el hirdetésekre.
Kattints a további képekért!

Egyre tudatosabban vásárolunk, de vannak olyan drágulások, amiket egyszerűen nem lehet elkerülni. A magyar boltokat is el fogja érni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.