Lifestyle

3 milliós számlát kapott a lány a kórháztól: nem hiszed el, miért - Videó

Pusztul az internet a lány történetén: ha minden nézője csak egy forintot küldene neki, játszva fizethetné ezt az összeget.

Kínok

Pokoli fájdalmakra ébredt március elején a 24 éves amerikai lány, fel sem tudott állni. "Szó szerint át kellett kúsznom a hálószobánk padlóján, hogy felébreszthessem a férjemet, és rávegyem, hogy vigyen be az A&E-be" - mesélte Cinthanie McAllister, a kórházban pedig már az ápolók vették ki a kocsiból, lépni sem tudott. Fájdalomcsillapítót nem fogadott el, de félt, hogy perforált a vakbele - írja a TWN.hu. Az orvosok CT-vizsgálatra vitték, majd míg az eredményre vártak, a lány úgy érezte, vécére kell menni. Ami ott történt, arra ő sem számított.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mindenkivel előfordul olykor, hogy legyen bármilyen rutinos a konyhában, véletlenül hibát vét főzés során – például túl sok sóval szórja meg a magyarok egyik nagy kedvencét, a pörköltet. Azonban...
Lifestyle
Az avokádó nemcsak finom, hanem rendkívüli tápértékkel és számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik, nem is sejtenéd, milyen hatásai lehetnek a rendszeres fogyasztásának.
Fashion&Beauty
Az erdőzöld manikűr igazán különleges körömtrend, amely a vidéki életstílust és a természet szeretetét ötvözi. Nem csoda, hogy mindenki odáig van érte.