Lifestyle

3 milliós számlát kapott a lány a kórháztól: nem hiszed el, miért - Videó

Pusztul az internet a lány történetén: ha minden nézője csak egy forintot küldene neki, játszva fizethetné ezt az összeget.

Kínok

Pokoli fájdalmakra ébredt március elején a 24 éves amerikai lány, fel sem tudott állni. "Szó szerint át kellett kúsznom a hálószobánk padlóján, hogy felébreszthessem a férjemet, és rávegyem, hogy vigyen be az A&E-be" - mesélte Cinthanie McAllister, a kórházban pedig már az ápolók vették ki a kocsiból, lépni sem tudott. Fájdalomcsillapítót nem fogadott el, de félt, hogy perforált a vakbele - írja a TWN.hu. Az orvosok CT-vizsgálatra vitték, majd míg az eredményre vártak, a lány úgy érezte, vécére kell menni. Ami ott történt, arra ő sem számított.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...