A külföldiek megszavazták: szerintük ez Magyarország legjobb ételkülönlegessége, bármennyit tudnának belőle enni

Az egyik külföldi oldal összerakta, hogy mik azok az ételek Magyarországon, amiért rajonganak a külföldiek. Sokan meg fognak lepődni, de a gulyás nincsen ott a top 10-ben.

Pedig elvileg ez az egyik leghíresebb magyar fogás

Hála égnek Magyarországon is roppant nagy fejlődésen ment végig a gasztronómia. A külföldiek már nem csak a kikapcsolódás miatt ejtik útba hazánkat, hanem azért is, hogy különleges fogásokkal tömhessék meg a hasukat.

A Magyarországra látogató turisták nem csak a Michelin-csillagos éttermekre kíváncsiak, hanem például elmernek látogatni a Google által ajánlott kifőzdékbe is, hogy házias ízekkel találkozhassanak.

Azonban mi az a magyar konyhában, amivel egyszerűen nem tudnak betelni a külföldiek? A galériánkban megmutatjuk a legnépszerűbb fogásokat!

A Taste Atlas nagyszabású szavazásából kiderült, hogy mik a külföldiek kedvenc ételei Magyarországon. Érdekes módon olyanokat ne is keressünk a top 10-ben, mint a gulyás, vagy a lángos, mert egyszerűen kiszorultak.
Kattints a további képekért!

A rák kockázatával már rengeteg kutatás foglalkozott, de most az egyik kedvenc nyári időtöltésünk eshet kútba.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A Halak soha nem tapasztalt szerelmet élhet át. Íme, a júniusi előrejelzésünk!
Egészség
A WHO főigazgatója által alapított díjat vehetett át Karikó Katalin. Minden tudományos eseményen szinte ”rocksztárként” ünneplik a magyar tudósnőt!
Utazás
Tavalyhoz képest számottevően több magyar repül idén távolabbi úti célokra is, Ázsia különösen népszerű.