Fashion&Beauty

Íme a 2024-es tavaszi táskatrendek: Ezeket a stílusokat fogjuk viselni ebben a szezonban

Ebben a szezonban rengeteg táska fazon tér vissza a divatba, a nőies alapdaraboktól kezdve, a praktikus kistáskákon át, az egészen a feltűnő és színes textúrákig. A jó hír pedig, hogy a legfigyelemreméltóbb és legtrendibb tavaszi táskák már kaphatók a boltokban.

A 2024-es tavaszi táskatrendek

Az elmúlt években a kisebb méretű táskák és retikülök nagyon népszerűek lettek, de egyre divatosabbak az egyszerű, letisztult vonalvezetésű, néha geometrikus formák is. Ez a trend 2024-ben is folytatódik, valamint kiegészül a fonott, a színes és állatmintás darabokkal. Ha éppen táskavásárlás előtt állsz, akkor kattints a galériára és mutatjuk a legdivatosabb és legpraktikusabb táskákat, amelyek garantáltan feldobják a hétköznapi outfitedet is.

Fonott stílusok A fonott táskák idén annyira népszerűek lesznek, hogy már nem csak a strandon fogjuk viselni őket! Különleges textúrájukkal és kézműves megjelenésükkel vonzzák a figyelmet, ráadásul rendkívül praktikusak is, hiszen sok minden elfér bennük.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: W Magazine, Byrdie, Who What Wear

Egy elől zárt, hátul nyitott fazonú cipő lesz a 2024-es tavasz-nyár legnagyobb slágere, és már olyan hírességek is viselik, mint Katie Holmes, Julia Roberts vagy Hailey Bieber.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Elképesztő, már-már hihetetlen történetekről rántották le a leplet a pedagógusok.
Fashion&Beauty
Már megszokhattuk, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle megjelenése mindig tökéletes, de gondoltál már arra, hogy néhány stílustrükköt te magad is könnyedén elleshetnél tőlük?
Lifestyle
Az uborkasaláta mindig remek kísérője az ebédnek, főleg a nyári hónapokban, de ha azt szeretnénk, hogy a szokásosnál is finomabb legyen, érdemes megbolondítani egy extra hozzávalóval.