Fashion&Beauty

Salma Hayek pillanatok alatt ellopta a show-t: a színésznő fenséges ruhája telitalálat volt, ámulatba ejtett benne mindenkit

Salma Hayek volt az idei Oscar-gála afterpartijának egyik legjobban öltözött sztárja: a színésznő ragyogóan festett a különleges darabban, konkrétan minden szempárt magára vonzott.

Ezüstben tündökölt

Még mindig nem csengett le a 2024-es Oscar-gála őrület: az egész internet a díjátadón lezajlott felejthetetlen eseményeket – például Ryan Gosling kolosszális előadását, Emma Stone megható köszönőbeszédét vagy éppen John Cena pucérkodását – emlegeti, de persze beszédtéma továbbra az is, kik vehettek át idén arany szobrocskát. Ugyanez a helyzet a sztárok által viselt ruhakölteményekkel is, hiszen volt itt minden: rengeteg álomkreációt csodálhattunk meg, melyek közül Eva Longoria és Zendaya outfitje emelkedett ki a leginkább, viszont ahogyan az minden vörös szőnyeges eseményen lenni szokott, divatkatasztrófákból sem volt hiány. Nos, a mindig elegáns és stílusos Salma Hayek ezúttal sem az utóbbi kategóriába sorolható, hiszen egy olyan szemkápráztató darabban érkezett az afterpartira, amelyre alig találunk szavakat; galériánkban megmutatjuk!

Salma Hayeknek mindig helye van a nagyszabású vörös szőnyeges eseményeken, melyekre minden esetben úgy érkezik, akár egy uralkodó család legelőkelőbb tagja.
Kattints a további képekért!

A 83 éves színészlegendának jutott a megtisztelő feladat, hogy felkonferálja a legjobb filmnek járó elismerésért versenyző alkotásokat, Pacino azonban egyáltalán nem úgy viselkedett, ahogy a többi díjátadó.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.