Fashion&Beauty

A „szirupos" hajért rajonganak most a sztárok - Képtelenség ellenállni neki!

Rengeteg furcsa elnevezésű hajtrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal a „szirupos” szőke frizura tört elképesztő népszerűségre.

Ragyogó aranytincsek

A „szirupos” szőke hajtrend neve Tom Smith, sztárfodrásztól származik, aki úgy véli, a legkönnyebben egyfajta fényes, gazdag arany árnyalatú frizuraként definiálhatjuk a trendet. „Egészséges vibrálást jelent, kiemelve a frizura viselőjének könnyed ragyogását” – tette hozzá a fodrász. Nos, jól hangzik, nemde? A kérdés már csak az, mit is kellene pontosan mondanunk fodrászunknak, ha mi is „szirupos” szőke frizurára vágyunk és vajon mely „szirupos” árnyalat is legideálisabb választás számunkra! Olvass tovább!

Mi jelent a „szirupos” szőke? „Azok, akik szeretnék megőrizni természetes szőke színüket, imádni fogják a trendet, mivel hasonló meleg és gazdag árnyalatokat kínál anélkül, hogy ki kellene választaniuk egy markánsabb színt” - mondja Tom. Nem csoda, hogy rengeteg sztárt is láthattunk hasonló frizurával az elmúlt időszakban, rengetegféle „szirupos” árnyalat tűnt már fel a vörös szőnyegen. „A fényes arany és meleg bézs tónusok alkotják valójában a szirupos szőkét, fontos viszont, meggyőződni arról, hogy az árnyékokat, vagy a világos tónusokat minimálisra csökkentjük, hogy megőrizzük a kontraszt lágyságát” – teszi hozzá a fodrász.
Kattints a további képekért!

Talán már te is hallottál a különféle jeges arcápolási módszerekről, az viszont egyelőre vitatott, hogy valóban hatékonyak-e.

Leadfotó: Pexels, forrás: womanandhome.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.