Fashion&Beauty

Lépj a változásért! - Nőnapon debütált a Johnnie Walker és a Dorko közös, limitált kiadású cipőkollekciója

Március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából közös kollekcióval kampányol a Johnnie Walker és a Dorko. Az egyedi tervezésű cipő dizájnjával és csomagolásával is szeretné felhívni a figyelmet a nőket érő megkülönböztetésre.

Lépj a változásért!

A Johnnie Walker folytatja korábbi, a pozitív változás és a női szerepvállalás támogatását célzó kampányát, ösztönözve a nőket a korlátok ledöntésére és új magasságok elérésére. A márka kétszáz éve a haladás szimbóluma. Kampányaiban kiemeli a női példaképek jelentőségét, bemutatásukkal szeretné buzdítani a nőket, hogy valósítsák meg önmagukat és álljanak ki a nemek közti esélyegyenlőség mellett. A Dorko által gyártott cipők körüli sárga szalagok szimbolizálják azokat a társadalmi korlátokat, amelyek körbeveszik a nők életét. A szalagokat el kell vágni a cipő viseléséhez, így fizikailag is át kell szakítani ezeket a határokat, köszönhetően a cipő egyedi és kreatív tervezési megoldásának.

Kelet-Európában a whisky továbbra is maszkulin italként él a köztudatban. Példamutató lehet, ha egy vezető, férfias whiskymárka áll ki a női esélyegyenlőség mellett. Az idejétmúlt társadalmi berögződések meghaladása jelenti az igazi haladást. Innen nyert inspirációt a Johnnie Walker Keep Walking kampánya, amely a whisky márka 200 éves üzenetével összhangban áll ki a haladás mellett.

A kampány nem titkolt célja, hogy minél több emberhez jussanak el ezek a társadalmilag fontos üzenetek, ezért a limitált kollekció eladásaiból származó bevételekkel a Johnnie Walker és a Dorko az Egyenlítő Alapítvány munkáját támogatja. A kampány időtartama alatt a Dorko üzelteiben korlátozott számban, összesen 200 pár cipő kerül értékesítésre. Kattints a videóra és nézd meg az eseményen készült nőnapi videónkat, ahol Péterfy Bori, Nagy Alexandra és Lukács Miki is elárulják, hogy számukra miért fontos ez a kezdeményezés!

Lead kép és forrás: Johnnie Walker X Dorko sajtóközlemény

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ha már mindent megpróbáltál, mégsem tudsz lefogyni, akkor érdemes beépíteni az étrendedbe az őrölt köményt, ami nemcsak a plusz kilókra, de sok minden más bajodra is igazi gyógyírként hathat.
Utazás
Tizenegy évvel ezelőtt omlásveszély miatt került lakat alá, ám hamarosan állagmegóvó felújítás keződik a területen.
Sztárok
Bár lánya, Rumer szerint Bruce Willis a körülményekhez képest jól van, egy szakértő nemrégiben elárulta a Daily Mailnek: a Die Hard-filmek egykori sztárja hamarosan elveszítheti a beszéd képességét.