Lifestyle

Hálás lesz érte a hajad: Újra fényesek és gyönyörűek lesznek a tincseid, ha így tisztítod meg a hajsütődet

A hajsütővas tisztítása kevésbé szórakoztató, de sajnos időnként szükséges feladat.

Így tisztítsd helyesen!

A hajlakkok, hővédők, hajbalzsamok, volumennövelő spray-k, és a különféle olajak gyakran felragadnak a készülék forró felületére, legyen az titániumvas, kerámia vagy turmalin. Idővel ez csökkentheti a hajformázó hatékonyságát, és a tincseidet is extrán piszkossá teheti a használat után. A különböző hajformázó eszközök rendkívül érzékenyek, így nem mindegy, hogy hogyan tisztítod meg őket. Kattints a galériára és mutatjuk a hajsütővas helyes tisztítását 3 egyszerű lépésben!

Első lépésben töröld át a hajgöndörítőt egy nedves ruhával, a sima víz ugyanis eltávolítja a filmréteget és más lerakódásokat is. Mivel a készülék elektromos, soha ne merítsd vízbe, és mindig csak akkor tisztítsd meg, amikor kihúzva van a konnektorból.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Lifehacker

A rozmaringolaj hajnövekedést serkentő tulajdonságát már régóta felfedezték, a kérdés azonban továbbra is fennáll: valóban működik?

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem vagy benne biztos, milyen zöldségekre és gyümölcsökre érdemes hangsúlyt helyezned májusban? Akkor olvass tovább, mutatjuk, mi kerüljön feltétlenül a kosaradba ebben a hónapban.
Home&Design
A trendek jönnek-mennek, de néhány stílus tényleg örök, így ha hosszú távra tervezel, mindenképp ezek közül válassz!
Fashion&Beauty
A manikűrök világában a különféle mintáknak csak a képzelet szabhat határt, ezúttal viszont úgy tűnik, egy letisztult, klasszikus minta kerül ismét a középpontba.