Utazás

Vajon a te képességeidet meghaladja? 100-ból 95 ember elhasal ezen a nevetségesen egyszerű KRESZ-teszten

Egy gyalogos, két jármű - mi az áthaladás helyes sorrendje a forgalmi szituációban?

Sokan egy "banánhéjon" csúsznak el

Hétpróbás sofőr vagy, akinek még a legnehezebbnek tűnő közlekedési szituációk sem kottyannak meg? Ha álmodból ébresztenének fel, akkor is kívülről fújnád a KRESZ-t? Azt szokták rólad mondani, hogy a véredben van a vezetés? Nos, ha mindezek igazak rád, akkor valószínűleg sétagalopp lesz számodra a most következő KRESZ-tesztünk. Persze nem árt némi óvatosság: az emberek döntő többsége a siker kapujában elcsúszik egy apró banánhéjon. Egyszóval: csak ésszel! Ha nem szállt inadba a bátorságod, akkor tarts velünk: lapozd fel galériánkat, rögtön megismertetünk a forduló részleteivel!

Mi az áthaladás helyes sorrendje a képen ábrázolt forgalmi szituációban?
Kattints a további képekért!

Pedig a feladvány tényleg nem túl összetett, sokan voltaképpen egy banánhéjon csúsznak el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Kate Moss lánya, a 21 éves Lila rengeteget örökölt anyja bámulatos vonásaiból, ráadásul jó úton halad afelé, hogy hozzá hasonlóan világhírű modell váljon belőle.
Sztárok
Május elején osztotta meg a hírt Justin Bieber az Instagramon, hogy feleségével, Hailey-vel az első közös gyermeküket várják. A popsztár nemrég azt is elárulta, miért nem akart eddig Hailey családot...
Lifestyle
Kourtney Kardashian nemrég azzal került a hírekbe, hogy elmondása alapján a saját anyateje fogyasztásával akadályozza meg, hogy lebetegedjen. Lássuk, mit mondanak a szakértők.