Sztárok

Vészhelyzet állt elő John Travolta repülőgépén: a színész elkerülhetetlennek vélte a zuhanást

Halálközeli élményéről vallott a Ponyvaregény egykori főszereplője.

Pánik a felhők között

Hamarosan a The Shepherd című film egyik szerepében láthatjuk viszont a Szombat esti láz, a Ponyvaregény és a Szóljatok a köpcösnek! sztárját, John Travoltát. A sztori középpontjában a Királyi Légierő egyik ifjú pilótája áll, akinek gépe elektromos meghibásodást szenved. Főhősünk kiszúr egy másik gépet, melyet a Travolta által megformált férfi vezet, s együtt találják ki, hogyan próbálják meg biztonságban letenni a gépet. A filmet Frederick Forsyth 1975-ben megjelent novellája ihlette, s vetítésén Travolta felidézte, hogy egyszer maga is átélt hasonlóan idegtépő pillanatokat, midőn a felhők között járt.

"Tudtam, milyen érzés, amikor az ember azt hiszi, hogy meg fog halni. Nálam is előfordult, hogy volt két jó sugárhajtóművem, de nem voltak műszereim, nem volt áram, semmi. Aznap a családom is a fedélzeten volt, és azt mondtam: nem hiszem el, hogy ezen a repülőgépben fogok meghalni. És akkor, mintha csoda történt volna, alacsonyabb magasságra ereszkedtünk, megláttam a washingtoni emlékművet, és felismertem, hogy a washingtoni nemzeti repülőtér közvetlenül mellette van, és leszálltunk" - mesélte a színész.
Kattints a további képekért!

Sokan ódzkodnak a szépészeti beavatkozásoktól, a színészek körében mégis eléggé népszerűek. Ennek ellenére viszont akadnak néhányan, akik inkább távol tartják magukat tőlük, Drew Barrymore, színésznőnek például nyomós oka van rá.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat néhány csokoládé ízű desszert, érdemes kétszer átgondolni, milyen termékeket is vásárolunk a boltban.
Utazás
Négy százalékkal többen töltötték magyarországi szállodákban a pünkösdi hosszú hétvégét, ami idén 280 ezer vendéget jelentett, a tavalyihoz képest pedig 6 százalékkal több, 530 ezer vendégéjszakára...