Sztárok

Újabb dráma van kibontakozóban? Veszélybe kerülhet a királyi család karácsonya, súlyos döntést hozhat Vilmos és Katalin

A szakértő szerint benne van a pakliban, hogy az idei karácsony teljesen más lesz a brit királyi család számára, mint az eddigiek – mindez egyetlen olyan döntésen múlhat, amit ha III. Károly meghoz, Vilmos és Katalin nem biztos, hogy a famíliával együtt ünnepelnek majd.

Minden egyetlen lépéstől függ

Már nem kell sokat várni és itt a karácsony, ami természetesen a brit uralkodó család életében is rendkívül fontos esemény. A szeretet ünnepén az egész rokonság összegyűlik Sandringhamben, ahova III. Károly király invitálja meg őket, hogy közösen vegyenek részt a templomi misén, majd együtt étkezzenek a kastélyban. Ez a tradíció évtizedek óta változatlan, ahogyan az is, hogy sosem vásárolnak egymásnak méregdrága ajándékokat, ugyanis inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy tartalmas, minőségi időt töltsenek egymás társaságában. Előfordulhat azonban, hogy idén borulni fog minden, a walesiek ugyanis elutasíthatják az uralkodó meghívását és inkább nem jelennek meg a közös karácsonyozáson – mindezt Jennie Bond királyi szakértő ki is fejtette nemrég bővebben, és elárulta, milyen okok állnak ennek hátterében. Részletek a galériában!

A legtöbb famíliához hasonlóan a brit királyi család tagjai is körbe ülik az ünnepi asztalt karácsonykor, finomabbnál finomabb ételek esznek, megajándékozzák egymást, emellett köztudott az is, hogy mindig előkerül a kedvenc társasjátékuk, a Monopoly.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnének hála a brit uralkodói családnak egyre jobb a megítélése az emberek körében, azonban nem ez az egyetlen olyan dolog, ami miatt a trónörökös felesége kiváltságos helyzetben van a palota falain belül.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Woman&Home

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...