Sztárok

Híres emberek utolsó vacsorái: ezt ette a halála előtt Kleopátra, Napóleon és Elvis

Mutatunk öt történelmi személyiséget, akiknek utolsó vacsorája talán még az utókort is ámulatba ejti.

Az életkörülményeikről és a jellemükről is árulkodik

A hírességek utolsó étkezése nem csupán az életkörülményeikről, az anyagi helyzetükről, de az egyéniségükről, a jellemükről is rendkívül sok titkot elárul. És persze az efféle információk a kulináris különlegességek szerelmesei számára is érdekesek lehetnek. Nem is szaporítjuk tovább a szót: jöjjön a történelem 5 legendás alakja, és az utolsó vacsorájuk!

Kleopátra, a különleges szépségéről híres egyiptomi uralkodónő i. e. 30. augusztus 12-én lett öngyilkos. Úgy hírlik, utoljára fügét evett, mely egyes feltételezések szerint mérgezett lehetett, és végül Kleopátra halálához vezethetett. Mások úgy vélik, az uralkodónővel kígyó végezhetett, de e teória hitelességét egyre többen megkérdőjelezik.
Kattints a további képekért!

A legnagyobb sztárok gyerekei előtt rengeteg ajtó nyitva áll, s bár sokaknak rengeteget segített a biztos háttér, több olyan hírességet is megemlíthetünk, akiket ma már nem csupán a családjuk miatt ismerhetünk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Te sem tervezel idén nyaralást? Néhány muskátlival tengerparti hangulatot csempészhetsz a kertedbe!
Lifestyle
Hiába gyönyörű, a magyar nem tartozik épp a legkönnyebb nyelvek közé. Nem meglepő, hogy sokan máig küzdenek a leggyakoribb helyesírási hibákkal. Melyek ezek? Máris mutatjuk!
Fashion&Beauty
A napokban rendezték meg a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményét, amelyen a Next Top Model Hungary versenyzői is jelen voltak és a Femcafe.hu-nak elárulták, hogy mi volt számukra a verseny...