Egészség

Hihetetlen a hatása: ez történik a testeddel, ha minden nap megiszol legalább 4 csésze teát

Káros a túlzott teafogyasztás vagy sem? Cikkünkből most kiderül, miért érdemes minél többet fogyasztanod ebből az ízletes italból!

Csupa jótékony hatást tapasztalhatsz szervezetedre nézve

Kétféle ember létezik: az egyik csoport a kávéra esküszik, míg a másik része a népességnek a teát kortyolgatja szívesen. Vannak persze olyanok is, akik csak alkalmanként fogyasztanak a forró italok valamelyikéből, pedig nem ártana gyakrabban innunk őket, főleg a teát, aminek rengeteg jótékony hatása van szervezetünkre nézve – ezeket mind külsőleg, mind pedig belsőleg tapasztalhatjuk. A tea például segít a hasi zsírpárnák megszüntetésében, javítja a memóriát, valamint bőrünknek is egészséges fényt ad, de ez még nem minden – galériánkban eláruljuk, mi történik testeddel, ha naponta legalább 4 csésze teát fogyasztasz!

A teafogyasztás köztudottan csökkentheti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, de csak akkor, ha rendszeresen fogyasztunk a zamatos italból, és ez még nem minden. Segíthet a bosszantó bőrbetegségek és elváltozások kialakulásának megelőzésében is: a zöld tea különösen előnyös a bőrnek gyulladáscsökkentő hatása és erőteljes antioxidáns tulajdonságai miatt.
Kattints a további képekért!

Hatástalannak nyilvánította az orrdugulás megszüntetésére vonatkozó legnépszerűbb gyógyszerek fő hatóanyagát az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának (FDA) szakértői testülete kedden - írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!
Lifestyle
Ez az ártatlannak tűnő üzenet órákig tartó szorongási hullámot idézhet elő. Íme, miért.
Lifestyle
Szinte minden háztartásban található muffin sütőforma, a legtöbben azonban nem tudják, milyen sokféle felhasználási módja van.