Sztárok

Arnold Schwarzenegger ritkán látott lánya igazi bombázó: a 32 éves Christina modellként is megállna a helyét

A színész két lánya közül egyértelműen Christina az, aki természetes szépségével minden férfi szívét meg tudná hódítani.

Arnold öt gyermeke közül ő a legelragadóbb

Az osztrák származású, 76 éves Arnold Schwarzeneggert bizonyára senkinek sem kell bemutatni: az Emmy- és Golden Globe-díjas színész, testépítő, üzletember és politikus számtalan szerepben bizonyította már tehetségét a filmvásznon, sőt mi több, ő volt Kalifornia 38. kormányzója is, aki fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el komoly sikereket. Később aztán hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé, legismertebb szerepe a Terminátorban alakított karaktere, de Arnold nem csupán karrierje, hanem magánélete miatt is számtalanszor landolt már a címlapokon. A színész felesége hosszú éveken át Maria Shriver volt, John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúga, aki négy gyermekkel ajándékozta meg Schwarzeneggert: Patrickkal, Katherine-el, Christinával, valamint Christopherrel, mielőtt a pár botrányos körülmények között szakított. Kiderült ugyanis, hogy a filmsztár házvezetőnőjükkel csalta meg Mariát, a titkos viszonyból pedig egy fiú is született, Joseph Baena. Maria és Arnold tehát elváltak, ám négy gyermekük érdekében a jó viszonyt a mai napig ápolják, a volt álompár két lánya közül az egyik pedig gyönyörű nővé cseperedett az évek alatt. Bár Christina csak ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, kétségkívül sokan kíváncsiak rá, legfőképp szépsége miatt. Galériánkban mutatjuk őt!

Christina a mozicsillag két lánya közül a fiatalabbik, és valamilyen szinten megihlette őt édesapja munkássága, ugyanis producerként tevékenykedik.
Kattints a további képekért!

Bebe Rexha egy betegség miatt szedte fel magára a plusz kilókat, ám sokak szerint nem is ezzel van a baj, hanem hogy az énekesnő rendkívül előnytelenül öltözködik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Arra biztosan nem fogunk tudni tudományos bizonyítékot szállítani senkinek, hogy egy ékszeren lehet-e rontás, de hogy zálogba be lehet adni őket, az biztos.
Utazás
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a magyarországi fürdővizeket vizsgálta. Akadnak olyan strandok, amik kifogásolható minősítést kaptak.
Sztárok
Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.