Lifestyle

Heti két alkalom: a tartós párkapcsolat titka egyszerűbb, mint gondolnád

Számos kutatás után megállapították, hogy ezen az egy dolgon múlik igazán a hosszan tartó boldogság.

Ha megtaláltad az igazit

Lehet, hogy végre belefutottál a nagy ő-be ezért azt akarod, hogy a rózsaszín köd soha ne múljon el és így éljétek le hátralévő életeteket. Biztosan legszívesebben vele töltenéd minden egyes percét a napodnak, ám a kutatók most tudományos vizsgálatokra alapozva kijelentették, hogy ez egyáltalán nem tesz jót a párkapcsolatoknak, sőt! A pszichológusok tettek egy igen merész kijelentést miszerint heti két nap bőven elég ahhoz, hogy hosszú ideig igazán boldogok lehessünk a másik mellett és megmaradjanak azok a bizonyos pillangók is. Eláruljuk, hogy miért is jó a heti maximum két randi! Részletek a galériában!

Scott Carroll pszichiáter szerint a tökéletesen működő házasság titka a heti két együtt töltött nap. A szakértő azt állítja, hogy ha gyakran látjuk választottunkat, akkor sokkal többet szorongunk ez pedig később potenciális problémaforrás lehet a kapcsolatunkban.
Kattints a további képekért!

Mindenki elfelejti, pedig kötelező lenne.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Demeter Richárd nem kis hírnevet vívott ki magának a divatiparban, rengeteg hazai sztár rajong csodálatos ruhakölteményeiért.
Egészség
A nők számára különösen hasznos lehet, ha aszalt szilvát fogyasztanak, ugyanis ennek a gyümölcsnek elképesztő hatása van szervezetükre nézve.
Sztárok
Nemrég érkezett az örömteli hír, miszerint a világhírű rapper, Justib Bieber felesége első közös gyermekükkel állapotos, most pedig újabb érdekesség derült ki Hailey várandósságáról.