Lifestyle

Mentőket hívtak egy jajveszékelő budapesti párhoz, a szakembereknek földbe gyökerezett a lábuk a lakás ajtaja előtt: nem hitték el, amit látnak

A fiatal pár szomszédja riasztotta a mentőket. A különös eset a főváros XI. kerületében történt.

Már a tűzoltók segítségét akarták kérni, amikor nyílt az ajtó

Különös igaz történetről adott hírt saját Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét hétvégén a XI. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból és hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót. A szakemberek perceken belül helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba. Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor végre nyílt az ajtó: arra a látványra azonban, ami ezután következett, még a mentők sem voltak felkészülve. Lapozz, a galériában találod a hihetetlen sztori folytatását!

Amikor kinyílt az ajtó, egy 25 év körüli, pucér férfi jelent meg mögötte.
Kattints a további képekért!

A nő férje a közös gyermeküknek küldött át néhány fényképet a WhatsApp felületén - így indult el a lavina, mely végül maga alá temetett egy házasságot.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.