Fashion&Beauty

Kényelmes és imádnivalók cipőcskék a kicsiknek - a legtündéribb nyári gyerekszandálok

A gyerekek cipőjének kiválasztása olykor nagy fejtörést jelenthet, hiszen az édes minták és színes lábbelik között nem szabad elfelejtenünk a praktikusságot és a kényelmet sem.

Praktikus és imádnivaló

Manapság már rengetegféle fazon közül választhatunk a gyermekek lábbelijeit illetően. Az viszont nagyon fontos, hogy az aranyos kialakítás és díszítés mellett különösen figyeljünk arra, hogy a cipők kényelmes viseletet biztosítsanak a kicsiknek. Ez talán halmozottan érvényes a szandálok esetében, hiszen mindenképpen olyan fazont célszerű választani, amelynek pántjai nem szorítják a gyerekek lábát, de nem is túl lazák, valamint megfelelő szellőzést biztosítanak az aprócska lábaknak a legmelegebb napokon is. Összegyűjtöttünk néhányat, amelyek kényelmességük és praktikusságuk mellett természetesen elképesztően imádnivalóak is. Nézd meg a galériát, te is odáig leszel értük!

CCC Disney Princess szandál - 9 995 Ft
Kattints a további képekért!

Van néhány olyan trend, amikért régen nem igazán rajongtunk. A cikkünkben bemutatott gumiszandálok talán pont ilyennek számítanak.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az ananász az egyik legfinomabb és legegészségesebb déli gyümölcs, amit nem csupán zamatos íze miatt érdemes fogyasztani, ugyanis van egy olyan igencsak hasznos előnye, amit a legtöbben nem ismernek.
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.
Sztárok
Anno Marics Peti csak álmodozott a hírnévről, és abban sem volt biztos, hogy a Valmar be fog futni zenekarként. Visszaemlékezett a régi időkre, amikor még buszjegyre is alig volt pénze.