Fashion&Beauty

Tudtad? Valójában ez az oka, hogy Vilmos és Katalin szinte mindig kék színű ruhát hord

A walesi hercegi pár nyilvános megjelenései alkalmával szinte mindig előnyben részesíti a kék színt. Eltöprengtél már rajta, hogy vajon miért alakult ez így?

Még a színeknek is jelentőségük van

A brit királyi családban nem csupán a dress code-nak vannak különösen szigorú szabályai, de sok esetben annak is óriási jelentősége van, hogy a família egyes tagjai milyen színű ruhában jelennek meg a nyilvánosság előtt. Régóta köztudott, hogy Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin a kék különböző árnyalatait részesítik előnyben. De vajon miért ragaszkodnak annyira ehhez a színhez? Lapozz: galériánkból ezt is megtudhatod!

A Page Six Rosie Harte írónőt faggatta a témában, aki a téma avatott szakértőjének számít, hiszen A királyi gardrób című könyve tavaly szeptemberben debütált.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...