Sztárok

Gyermeket vár Szabó Erika, a Barátok közt korábbi színésznője - elbűvölő terhesfotót posztolt a boldog kismama

Az egykori sorozatsztár az Instagramon jelentette be a nagy hírt.

"Most nincsen nálunk boldogabb"

Első gyermekét hordja a szíve alatt Szabó Erika magyar színésznő, a Barátok közt című szappanopera korábbi szereplője. Az egykori sorozatsztár az Instagramon jelentette be az örömteli hírt. Bejegyzésében - amit ide kattintva lehet megtekinteni - hangsúlyozta: régóta várta már, hogy édesanyává válhasson, és most nincs náluk boldogabb. A királyi többes Szabó Erika titokzatos férjének szól, akivel a színésznő 2020-ban kötötte össze az életét.

A 38 éves színésznő előbb közgazdász végzettséget szerzett, majd beiratkozott a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol 2015-ben végzett. Az ország 2003-ban ismerte meg a nevét, amikor szerepet kapott a már említett Barátok köztben. Hat éven át játszott a közkedvelt tévésorozatban, majd 2010-ben az Üvegtigris harmadik részében, 2017-ben a Parázs a szívnek című romantikus drámában, 2020-ban pedig a Patthelyzet című bűnügyi filmben szerepelt.

Apa lesz a híres rapper és ezt nem is akármilyen fotóval adta a nyilvánosság tudtára.

Leadfotó: Facebook / danubiusradio

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.