Sztárok

Kóbor János gyönyörű 16 éves lánya, Léna egy musicalben kapott főszerepet: Édesapja odáig lenne a büszkeségtől

Kóbor János büszke lenne kislányára, hiszen nem akármilyen musical darabban kapott főszerepet.

Kóbor előre látta, hogy lányának jól áll majd a színpad

Kóbor János korábban egy interjúban beszélt arról, hogy úgy gondolja, lányát, Lénát majd le sem lehet rángatni a színpadról és ezzel lényegében meg is jósolta a jövőt, ugyanis lánya már a táncban, az éneklésben és mostmár a musicalszínház terén is próbálgatja magát.

Kóbor János 16 éves lánya, Léna váltja a várandós Békefi Viktóriát a Gyöngyhajú lány balladája c. Omega musicalben, méghozzá Krisztaként látható majd főszerepben.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...