Lifestyle

Ilyet még nem láttál: Harry Potter témájú temetést kapott a 78 éves hölgy - teljesült a végakarata

Tőlünk kérdés nélkül megkapta a valaha élt legnagyobb Harry Potter rajongó címet.

78 évesen feladta a harcot

A 78 éves Veronica Leaning már évek óta tüdő- és csontrákkal küzdött, 2019. szeptember 17-én azonban végleg feladta a harcot a gyilkos kórral szemben. Az idős hölgy a legtöbb emberrel ellentétben nem a sorozatok iránt rajongott, ő inkább a könyveket szerette, különösen egyet. Halála miatt sem szomorkodott egy percet sem, sőt, azt akarta, hogy a temetése legyen élete ünnepe, és egy elképesztő dolgot kért a családjától. Részletek a galériában!

Bátran kijelenthetjük, hogy Veronica volt a világ legnagyobb Harry Potter rajongója, imádta ezeket a varázslós könyveket.
Kattints a további képekért!

A tenyérjóslás szerint számos titkos információt megtudhatunk jövőnkről és sorsunkról, többek között azt is, hogy mire számíthatunk pénzügyi fronton. Elő a tenyerekkel!

Leadotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.