Fashion&Beauty

A "nagypapa stílus" trendibb mint valaha: nem véletlen, hogy annyian szeretik

A nagypapa stílus már a nők ruhatárába is beépült. Ez a trend igen izgalmas darabokat tartalmaz, és természetesen a ruhaboltokban be is szerezheted ezeket.

A régi-új trend

Annak ellenére, hogy a szekrényeink tele vannak pulóverekkel, nadrágokkal és rengeteg különféle kiegészítővel, rendszeresen azon kapjuk magunkat, hogy újra és újra ugyanazokhoz a régi darabokhoz nyúlunk - és ez sokszor a teljes szettre igaz. Végtére is, lehet, hogy most más emberekkel találkozunk, mint amikor utoljára viseltük ezt a kombót, vagy rájöttünk, hogy ezek a darabok olyan tökéletesen párosulnak egymással, hogy lehetetlen ennél jobb szettet összerakni. És ezután sokszor az a gondolatunk támad, hogy nincs egy árva göncünk sem, ezért vásárolnunk kell - miközben tudjuk, hogy ez egyáltalán nem így van. Őseink folyamatosan inspirálják a divatipart (gondoljunk csak a mom jeans-re, vagy az apuka szandálokra/cipőkre), és most a nagyszülők is beszálltak a buliba - ez nem is meglepő, hiszen napjaink legnépszerűbb trendjeit tőlük vettük.

De miről is van szó? Mutatjuk!

Kendall Jenner éppen ezt a stílust öltötte magára a minap: a fehér garbó és a kötött barna pulóver a világosbarna egyenes szárú nadrággal igazi nagypapás szett!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.