Fashion&Beauty

Itt a hajkímélő balayage! Jóval kevésbé károsítja a hajat, mégis gyönyörű lesz az eredmény

Már évek óta a legelterjedtebb hajtrendek közé tartozik az ombré, az elmúlt pár évben viszont kezdi átvenni a helyét egy sokkal természetesebb hatást eredményező technika: a balayage. Többféle változata is létezik, egyre népszerűbb viszont egy újfajta módszer, amelynek köszönhetően hajunk nemcsak szép lesz, de egészséges is marad.

Hogyan is képzeljük el a szőkítés nélküli balayage-t?

Az új technika bármilyen hajszínen és hajtípuson kipróbálható és a hajszínezés rengeteg lehetőségét tárja azok elé, akik esetleg féltik hajukat a szőkítés káros hatásaitól.

Nézd meg a galériát és tudj meg többet!

A balayage alapvetően olyan hajszínezési technika, amely során kézzel világosabb tincseket festünk a hajba egyfajta „sepregető” mozdulattal a természetes, napszítta hatás eléréséért. A világosabb árnyalatú tincsek színeit általában szőkítéssel érik el, létezik azonban egy módszer, amely sokkal kíméletesebb a hajunkkal. „Ez egy sokkal gyengédebb technika, ami egy-két árnyalattal világosítja az eredeti hajszínt” – mondta Sierra Kener, a Nine Zero One fodrásza – „A festék, amit használunk nem szőkítő, hanem egyfajta tartós hajfesték, amely ammóniát, illetve hamu színű pigmenteket tartalmaz. Ezt keverjük a szín „előhívóval”, amely kiemeli a haj természetes pigmentjeit és átitatja azokat festékkel.”
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.