Fashion&Beauty

Kate Middleton a szezon legvagányabb csizmáját vette fel karácsonykor: úgy hordja, mint senki más

Egy jó cipő (ez esetben pedig csizma) minden cipőmániás szívét megdobogtatja. Ezúttal Katalin hercegné mutatta be a szezon legmenőbb darabját.

A tökéletes ünnepi szett

A cipő a megjelenésünk egyik alapdarabja, ami azt jelenti, hogy a szettet könnyedén el lehet rontani, ha nem a megfelelő terméket választjuk. Kate Middleton legújabb cipője azonban megérdemli a dícséretet (ahogyan a szettjének a többi része is). A hercegné karácsony napján - ahogy az várható volt-, egy csodálatos ünnepi öltözéket mutatott be. Egy korábban már viselt olívazöld Alexander McQueen kabátot viselt, amelyhez széles karimájú kalapot, és barna bőrkesztyűt vett fel. A csizmája volt a szettjének a legmenőbb darabaja, ugyanis egy egy velúr csizmát választott a hercegné, ami az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere.

Kate Middleton kalapjáról is muszáj említést tennünk, ugyanis nagyon sokat dobott az outfiten ez a darab.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Lifestyle
Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.