Sztárok

Jelmez, füves cigi, motoros láncfűrész - Furcsa tárgyak, amiket a sztárok mellé temettek

Nemcsak pazar, látványos temetésük volt, de a szeretteik mindent megtettek azért, hogy semmit se hiányoljanak a túlvilágon ezek a hírességek.

Az emberek évezredek óta hisznek a túlvilági életben, és a mai napig szokás, hogy gyakran a holtak mellé temetik azt, amiről tudják, sokat jelentett az elhunytnak vagy különösen szerette. Nincs ez másképp a sztárok esetén se, akikről gondoskodtak a gyászoló rokonok, és valami személyes vagy éppen „szükséges” dolgot helyeztek a koporsóba, esetleg az urnába.

Megmutatjuk, mit vitt magával néhány híresség az örökkévalóságba!

Kattints a galériára!

Egy síp - Humphrey Bogart Amikor Humphrey Bogart és Lauren Bacall felrobbantották a képernyőt az 1944-es klasszikusban, a Szegények és gazdagokban, amely Hollywood egyik leghíresebb valódi szerelmi története lett. A pár 12 éve volt házas, amikor Bogart 1957-ben rákban meghalt. Mielőtt a hamvait a Forest Lawn Memorial Gardensben eltemették, Bacall egy karkötőn lógó apró sípot csúsztatott az urnájába, amit még Bogie a házasságuk előtt ajándékozott neki.
Kattints a további képekért!

Összegyűjtöttük a hírességek legszomorúbban véget ért szerelmi történeteit.

forrás: funeralguide.co.uk, leadkép: getty images/Hulton Archive / Stringer

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.