Sztárok

Szinte mindent megmutatott magából a gyönyörű színésznő: apró bikinire vetkőzött, követői nem győzik dicsérni álomalakját

Noha Sofía Vergara már az ötödik X felett jár, ma is olyan fantasztikusan néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legfrissebb bikinis fotója, amelyen megvillantotta formás idomait.

Dögös szelfit készített

Sofía Vergara mindössze 17 éves volt, amikor felfigyeltek kivételes szépségére, s hamarosan munkát ajánlottak neki különböző reklámokban. Annak ellenére, hogy hamar megismerkedett a média világával, egy darabig fogorvosnak készült, végül pár év után abbahagyta a tanulmányait, és a színészet felé fordult. A kolumbiai származású híresség 2009-ben nagy mérföldkőhöz érkezett, ugyanis lehetőséget kapott, hogy megcsillogtassa talentumát a nagy népszerűségnek örvendő Modern család című vígjátéksorozatban, amelyben egy igazi zajos latin édesanyát alakít – korábbi nyilatkozatai szerint azért tudott már az első pillanatban kapcsolódni a szerephez, mert a karakterhez hasonlóan ő is pont ilyen vérmérsékletű és családcentrikus beállítottságú a magánéletben. Tehetségét sok más alkotásban is bebizonyította már, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy bár 50 éves elmúlt, simán letagadhatna jó pár évet, hiszen napjainkban is pontosan olyan vonzó, mint karrierje kezdeti éveiben – erre pedig tökéletes bizonyíték a legújabb bikinis fotója. Mutatjuk:

Sofía Vergarát mindig is a világ legszebb női közé sorolták, ami nem csoda, hiszen tökéletes vonásaival, hibátlan bőrével, telt, érzéki ajkaival, no meg bomba alakjával pillanatok alatt bárkit az ujja köré csavar.
Kattints a további képekért!

A sorozat egykori szőke bombázója a mai napig remek formában van, pedig jövő márciusban már 55 éves lesz.

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?