Sztárok

Jelmez, füves cigi, motoros láncfűrész - Furcsa tárgyak, amiket a sztárok mellé temettek

Nemcsak pazar, látványos temetésük volt, de a szeretteik mindent megtettek azért, hogy semmit se hiányoljanak a túlvilágon ezek a hírességek.

Az emberek évezredek óta hisznek a túlvilági életben, és a mai napig szokás, hogy gyakran a holtak mellé temetik azt, amiről tudják, sokat jelentett az elhunytnak vagy különösen szerette. Nincs ez másképp a sztárok esetén se, akikről gondoskodtak a gyászoló rokonok, és valami személyes vagy éppen „szükséges” dolgot helyeztek a koporsóba, esetleg az urnába.

Megmutatjuk, mit vitt magával néhány híresség az örökkévalóságba!

Kattints a galériára!

Egy síp - Humphrey Bogart Amikor Humphrey Bogart és Lauren Bacall felrobbantották a képernyőt az 1944-es klasszikusban, a Szegények és gazdagokban, amely Hollywood egyik leghíresebb valódi szerelmi története lett. A pár 12 éve volt házas, amikor Bogart 1957-ben rákban meghalt. Mielőtt a hamvait a Forest Lawn Memorial Gardensben eltemették, Bacall egy karkötőn lógó apró sípot csúsztatott az urnájába, amit még Bogie a házasságuk előtt ajándékozott neki.
Kattints a további képekért!

Összegyűjtöttük a hírességek legszomorúbban véget ért szerelmi történeteit.

forrás: funeralguide.co.uk, leadkép: getty images/Hulton Archive / Stringer

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...