Lifestyle

Világraszóló botrány: ugyanahhoz a férfihez mentek feleségül az ikernővérek, és még büszkék is a döntésükre - Videó

A "szerencsés" vőlegény ellen bigámia miatt kezdtek nyomozni a hatóságok.

Szinte az egész életüket együtt töltötték

Kétségtelen, hogy két ikertestvér életében megszámlálhatatlanul sok a közös pont, az azonban erőteljes túlzás, amikor a két, szinte szimbiotikus viszonyban lévő ember még élete párjának is ugyanazt a személyt szemeli ki, nem igaz? Márpedig az Indiában élő 36 éves ikerpár, Rinky és Pinky Padgaonkar számára semmiféle erkölcsi skrupulust nem okozott egybekelni szívük választottjával, Atul Uttam Autade taxisofőrrel. A Hindustian Times információi szerint nem csupán a lányok kezelték meglehetős természetességgel a bizarr házasságot, de sem az ő családjuk, sem a vőlegény famíliája nem emelt szót az esküvő terve ellen. Rinky és Pinky egyébként informatikai mérnökként dolgozik, és már emberemlékezet óta egy házban éltek Atul Uttam Autadéval, aki mellesleg sokat segített a családjuknak, miután édesapjuk elhunyt. Ez persze még nem feltétlenül ok arra, hogy Rinky és Pinky össze is kössék az életüket a taxisofőrrel, de ebben az esetben - úgy tűnik - az együtt töltött hosszú időből elsöprő erejű szerelem született.

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.