Fashion&Beauty

A combcsizmák jövőre is tarolnak: íme három stílusötlet, mit vegyél fel hozzá!

A combcsizma a 2022-es év nagy durranása, ami még 2023-ban is nagyot fog szólni. Úgyhogy még jó, hogy nem érdemes a cipősszekrényen kívülre száműzni. Ám mivel nem hagyományos fazonról beszélünk, ezért akad néhány jó tanács a tarsolyunkban, amiket megéri megfogadni a szemeket gyönyörködtető látvány érdekében.

Bő nadrágok, viszlát!

Az első tipp, hogy a térd felett érő csizmához nem illik a bő szabású nadrág, szoknya. A mom vagy boyfriend farmerek szabása népszerű, de ebben az esetben semmiképpen sem éri meg kalkulálni velük. Ellenben a skinny, azaz szűk nadrágok annál tökéletesebbek! A CCC széles választékában jócskán akad kínálat a témában. A trapéz farmer sem ideális egyébként, mert ahogy a fentiek, úgy ez is könnyen felgyűrődik a csizma szára alatt, ami egyrészt nem néz ki jól, másrészt könnyen belátható, hogy roppantul kényelmetlen. Ellenben a sztreccs leggings vagy skinny szövetnadrág pompás alternatívák, lévén követik a lábak alakját, s feszességüknek köszönhetően esélytelen, hogy felgyűrődjenek, megráncosodjanak, ezáltal kényelmetlenné váljanak.

Melyik szín a befutó?

fekete combcsizma tél Addig rendben vagyunk, hogy a combcsizma rajongótábora hatalmas. De vajon melyik az az árnyalat, ami a legtöbbeket vonzza? Az igazság az, hogyha a praktikusságot is figyelembe vesszük, azaz olyan verziót keresünk, ami a legtöbb outfithez passzol, akkor nincs mese, a fekete a győztes. Télen eleve az egyik legkedveltebb árnyalat, aligha múlható felül a népszerűsége. De túl a közvélekedésen az is tény, hogy bármilyen ruhaszettel jól mutathat. Így a vadonatúj csizma betoppanása miatt nincsen szükség a gardrób tartalmának lecserélésére.

A matt hatás vitathatatlanul eleganciát sugároz. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról az optikai csalódásról, hogy a fekete, hosszú szárak mindenkit alacsonyabbnak mutatnak. Ez egyébként akad, akinek előnyös tulajdonság. De sarkakkal tökéletesen kiegyensúlyozható mindez. A tűsarkak a leginkább mutatósak, ez tény, nem lehet nem észrevenni őket. Viszont a kisebb sarkú modellek is szemeket gyönyörködtetőek, úgyhogy jelen esetben is a végső szó az ízlésé.

Mi a helyzet a vádlikkal?

Igen, erről a kényes kérdésről mindenképpen szót kell ejtenünk. Sokan ugyanis azt állítják, hogy a térd felett érő csizmák erősítik a vádlikat, ami nem mindenkinek jó hír. Nos, ennek az igazságtartalmáról a CCC üzleteiben országszerte könnyedén meg lehet győződni. Igen, van, akinek tényleg kihangsúlyozza a vádlit. Ha ez nem az a cél, ami egyénileg ideális, akkor a hatás kitűnően ellensúlyozható alacsony talp és sztreccses leggings választásával. Azaz nem érdemes abba beletörődni, amit sokan állítanak. A lényeg a személyes tapasztalatszerzés, akár próbálással, akár nézelődéssel.

Aztán, ha megvan melyik az a modell, ami ténylegesen a nagybetűs befutó, akkor a CCC online felületén keresztül pillanatok alatt szélnek ereszthető a megrendelés. Ennyire egyszerű a beruházás. Az pedig, hogy ez a fazon mindenkinek felkelti az érdeklődését jóformán garantálható. Mert stílusos, vitathatatlanul nőies, csábító, és rajongottsága ellenére egy cseppet sem unalmas.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle