Sztárok

Pierce Brosnan 33 év után elárulta, miért csúszott le Batman szerepéről

Az egykori James Bond hosszú évtizedekig egyáltalán nem kötődött a szuperhősfilmek világához, a DC hamarosan mozikba kerülő Black Adam-filmjében azonban ő alakítja majd Dr. Sors figuráját. E szerep kapcsán mesélt arról egy talkshowban, hogy a nyolcvanas évek alkonyán majdnem kiválasztották Batman szerepére.

Majdnem ő lett Gotham köpenyes igazságosztója

Ma már egyáltalán nem számít cikinek, ha egy patinás múltú, rangos hollywoodi színész képregény-, illetve szuperhősfilmben is szerepet vállal. A Marvel egyes szuperhősfilmjeiben láthattuk már Michael Douglast, Robert Redfordot és Anthony Hopkinst is, de a sor gyakorlatilag a végtelenségig folytatható lenne: a 20. század második felének legnagyobb álomgyári sztárjai mostanság már rendre felbukkannak a latexruhás világmegmentőkről szóló látványos és nagyszabású történetekben. A DC legújabb, hamarosan bemutatásra kerülő Black Adam-filmjéhez is csatlakozott egy igazi húzónév, mégpedig az egykori 007-es ügynök, a 69 esztendős Pierce Brosnan. A film kapcsán a színészlegenda a Tonight Showban vendégeskedett, ahol elmondta: pályája során sosem árasztották el szuperhősfilmes szerepajánlatokkal, egyszer viszont izgalmasan közel került ahhoz, hogy eljátssza Gotham köpenyes igazságosztóját, Batmant. Az eset még a nyolcvanas évek alkonyán történt, amikor Tim Burton az első, legendás Batman-mozijához válogatta a szereplőgárdát. Brosnan is azok között volt, akiket esélyesnek tartottak a címszerepre, de végül egy hihetetlenül béna megjegyzéssel végleg elvágta magát a rendezőnél.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, milyen beszólásra vetemedett Brosnan!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...