Lifestyle

24 órán át futott, meglett a gyümölcse

24 órán át futott egy férfi, hatalmas volt a végén az öröm.

Megdőlt a 24 órás futás világcsúcsa

A litván Aleksandr Sorokin 319,614 kilométerre javította saját világcsúcsát 24 órás futásban.

A 40 éves sportember átlagosan 4 és fél perces kilométereket hozott a Veronában rendezett 24 órás Európa-bajnokságon, az előző rekordot tavaly augusztusban állította fel 303,506 km-rel.

Az MTI szerint a balti ultrafutó fölényét jelzi, hogy a második lengyel Andrzej Piotrowski „csak” 301,858 kilométert tett meg egy nap alatt. A nőknél a lengyel Patrycja Bereznowska diadalmaskodott 256,250 km-rel.

A Petőfi-bicentenárium jegyében december 3-án a Budapest Sportarénában mutatják be a Mesterkód című romantikus musicalt, amelynek zenéjét és dalszövegeit Molnár Ferenc Caramel írta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Ha a leggingsekre gondolunk, általában az edzés jut először eszünkbe, valójában viszont néhány tanácsot megfogadva rengetegféle szettet összeállíthatunk a segítségükkel.
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.