Utazás

Rejtélyes repülő tárgy hullott alá az égből: megvizsgálták, és sokan UFO-nak gondolják - Fotó

A gömb alakú, egyes értesülések szerint fémből készült tárgy Veracruz városánál ért földet, és még mindig nem lehet tudni, honnan érkezhetett.

Honnan jöhetett?

Se szeri, se száma a hol megdöbbentő, hol csupán megmosolyogtató UFO-észleléseknek. Az effajta jelenségek egy jelentős részéről később kiderül, hogy a szemtanúk pusztán hullócsillagot, repülőgépet, vagy esetleg magát a Nemzetközi Űrállomást látták az égbolton, ugyanakkor az is kétségtelen, hogy seregnyi rejtélyes esetre a mai napig nem derítettek fényt. A minap egy különösen talányos, már-már kétségbeejtő UFO-észlelésre került sor Mexikóban, Veracruz városában. Mondanunk sem kell, hogy ez a történet is a felderítetlen, megmagyarázhatatlannak tűnő észlelések sorát gyarapítja.

Veracruz városának polgárai arra lettek figyelmesek, hogy egy titokzatos, gömbszerű tárgy hullik alá az égből. Isidro Cano Luna meteorológus, aki felfedezte a jellegzetes formájú, de megfejthetetlen funkciójú tárgyat, azt mondta, az objektum eredetére nincs magyarázat. Természetesen rögtön beindultak a vadabbnál vadabb találgatások, s sokan máris rebesgetni kezdték, hogy a fémből készült gömb a földönkívüliek jelenlétének megcáfolhatatlan bizonyítéka.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris mutatjuk a további részleteket!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.